Csomagok


Az az egy szörnyű nagy baj van a korosztályommal – és persze velem is – hogy már mindannyian cipeljük a múltunkat, mint egy nagy csomagot.

Már nemcsak az a problémám, hogy sokat csalódtam, hanem, hogy mindenki más is. Látom szinte minden egyes beszélgetésben, ahol a másik fél kicsit is megnyílik, és elmeséli élete fájó részeit, vagy éppen a tüskéit mutatja, amiről persze tudom, hogy egy álarc és egy nagy hazugság. Tudom, én is ezt csinálom, nekem is ez a taktikám. Talán ezért is ismerem fel, ha valaki ugyanezt csinálja.

Részben biztosan ezért is kedvelem a különösen nagy csomaggal rendelkező embereket. Főleg a női neműekben. Férfiben igen jó lenne egy még romlatlan, normális férfi, vagy csak egy kevésbé nehéz csomagú.

Valójában mindannyian sérültek vagyunk, ki kicsit, ki jobban. Azt hiszem, elég régóta nem találkoztam senkivel, aki épp lelkű lenne.

Nehéz dolog ez a múlt, ez a csomag, cipeled az összetört szívedet, várod mikor fúj melléd a szél valakit, aki még épp, aki segít, hogy Te is újra azzá válhass. Valaki, aki mellett leteheted ezt a súlyt. Bár persze hogyan is várjuk el a segítséget mástól, a szeretetet,a megváltást, ha mi magunk nem szeretjük magunkat eléggé?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: